Välj bland klassiska och lite mer avancerade behandlingar.

         
       
MÅ Pure Cell treatment    
 
Maria Åkerbergs världsunika signaturbehandling Pure cell treatment är en ansiktsbehandling som erbjuder näring i dess mest potenta form.

Behandlingen ökar cellförnyelsen - antiage
Gör hudcellerna mera motståndskraftiga
Skyddar huden mot fria radikaler
Stimulerar kollagenproduktionen
Bygger upp hudens syraskyddsmantel
Ger lyster
PH balanserar huden vilket är bra vid en acnebenägen hud bl.a. 
Påskyndar reparationssystemet i huden
Ökar vitalitet och spänst
Fuktmättar huden maximalt.
Omedelbara resultat, men verksam på lång sikt.

Behandlingen passar alla. Speciellt när huden behöver stärkas. Det är högintensiv näring som bygger upp på cellnivå


1495kr


SYNERGI+ Behandling

Synergi+ är det perfekta komplementet till traditionella skönhetsbehandlingar. Denna apparatur förhöjer resultaten av dina övriga behandlingar med sin effektiva behandling i fyra steg. Valmöjligheterna är många och anpassas efter målet med behandlingen. Med Synergi+ kan man behandla året om och på samtliga hudtyper.

Synergi+ behandlingen är en smärtfri behandling som endast ger en viss värmekänsla i huden. Efter behandlingen känns huden uppstramad med en rodnad samt viss värmeutveckling i huden. Detta lägger sig snart och man kan med fördel gå till jobbet direkt efter behandlingen.
 
Behandlingseffekter:
- huduppstramning
- minimering av fina linjer och rynkor
- jämnare hudton
- ökad blodcirkulation
- ökad syresättning i huden
- ökad lyster
- djuprengöring
- minimering av porer


TEKNIKER:
Med 4 olika handtag anpassas och skräddarsys behandlingarna efter varje kundes behov. Varje teknik kan användas var för sig, kombineras med varandra eller läggas som komplement för att förstärka din traditionella ansiktsbehandling.
 
Deep wash technology: (495:-)
vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.
  
Active skin technology: (795:-)
Detta handtag skapar en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett tillsammans med någon av de två medföljande gelerna. Detta skapar den perfektea behandlingen för att efterlikna hudens egen självläkningseffekt, leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet men även lägre pH-värde.
Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton, reducerad pigmentering och en har peelande effekt. 
All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som är uppstramande och kraftigt återfuktande.
 
Keep it young technology: (795:-)
Detta handtag med traditionell radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.
Radiofrekvens är en väl beprövad icke-kirurgisk metod som har används inom kirurgin i över 70 år. Värmeutvecklingen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen repareres och återhämtar sig.
Under de påföljande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor, mer markerad ansiktskonturer, bättre lyster och yngre utseende.
 
Deep inject technology: (1095:-)
Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.


Hela behandlingen
1895:-


 

         

 EM's Klassiska Ansiktsbehandling 
med Eminence Organics
Välkomstritual. Rengöring, peeling, ånga, portömmning, hungarian ansiktsmassage, mask + hårbottenmassage. Avslutande serum och kräm.
      Alla produkter är från Eminence och väljs ut noga efter din hud.                                                  750:-

EM's Djuprengöring
Här arbetar vi med Deep wash technologin från Synergi maskinen tillsammans med extra portömining och vårdande mask.
695:-


MÅ C-vitamin behandling
En energikick för den trötta, matta huden.
Bra mot solsakdor. Passar alla, utom citrusallergiker.
595:-

AHA Behandlingen
Här arbetar vi med en organisk högprocentig AHA syra för att minska linjer, förbättra hudtonen, öka hudens fuktighet och djuprengöra porer.
Avslutas med  en lyxig specialmask.
   795:-    

ACNE Advanced Peel
En djupgående peeling mot akne, oren och fet hud som ger maximalt resultat. Peelingen exfolierar, djuprengör och förfinar porerna samt motverkar akne och balanserar fet hud.
Behandlingen dämpar rodnad och jämnar ut hudtonen. Du får ett omedelbart resultat av en synligt förbättrad hud som är klar och fräsch med fin lyster.
 895:-

Eminence Artic Berry Illuminating peel
Denna underbara behandling är en 3 stegs behandling med peeling och peptider baserat på artiska plantor, bär , enzymer och naturliga syror. Tillsammans arbetar dom mot acne, ålderstecken och hyperpigmentering. Passar alla hudtyper.
895:-

Organic perfecting Yam and pumpkin enzyme peel
Med denna kraftfulla AHA, BHA och enzym peeling kommer din hud förvandlas.
Den arbetar djupt med alla komplex och lämnar huden strålande och djupt återfuktad. Passar alla hudtyper. Ej den känsligaste.
895:-