Om mig.

Jag är Evelina, ägare av EM Hud & Fransar.
Jag är utbildad och certifierad hud och spa terapuet. Jag gick min utbildning 2011-2012 på Euro Institute of Skincare i Renton WA, USA. 
Euro Institute of Skincare har ett hollistiskt tänk och arbetar och lär utifrån de ekologiska perspektivet. Dom fokuserar på en helhetslösning inom hudvård och jobbar med hela kroppen som verktyg. I min verktygslåda har jag en bred grund med beprövade  inriktiningar och behandlingar att nå exceptionella mål.
Efter min skoltid jobbade jag på ett mer medecinskt spa men ändå med en ekologisk bas. Jag fick enrom erfarenthet inom djupare hudvård med maskinella behandlingar (som vi även fått en bas för i skolan) och djupare peeler. Jag fick jobba med långsiktiga mål och resultat sökande kunder. 
På EM Hud och Fransar är mitt fokus just detta, hudvård med resultat. Jag vill har en vision och vill skapa en salong där man hittar det man sökt länge och gör detta under tiden man möter avslappning och avstressning.
Förutom mitt brinnande intresser för hud och kroppsvård hittar jag en stor konstnärlig tillfredställelse i min fransstylist certifiering. Jag älskar att skapa och utföra fransförlängningar och gör detta inom både volym och singles.

Jag startade EM i septmeber 2015 då i min källare, sedan har det växt och jag har nu flyttat ut salongen till en lokal i byn. Jag växer fortfarande och driver företaget i samband med ett underbart liv som mamma. 
Tillsammans med er når jag mina mål. Tack för erat besök.

Mvh
Evelina 


Hört från kund

Det är så underbart och avslappnande att komma till dig.

Känner mig trygg i att du fokuserar på bra produkter och att du garanterar ditt arbete.

Evelina är så otroligt duktig, rätt person på rätt plats. Hon förstod vad jag behövde.