Om mig.

Jag heter Evelina och är grundaren av EM Hud & Fransar.
Jag är utbildad och certifierad hud- och spaterapuet. Jag gick min utbildning 2011-2012 på Euro Institute of Skincare i Renton WA, USA. Euro Institute of Skincare har ett holistiskt tänk och arbetar och lär utifrån de ekologiska perspektivet. Skolan fokuserar på en helhetslösning inom hudvård och jobbar med hela kroppen som verktyg. I min verktygslåda har jag en bred grund med beprövade inriktiningar och behandlingar för att nå exceptionella mål.Efter min skoltid jobbade jag på ett medecinskt spa där jag fick en enrom erfarenthet inom djupare och resultat inriktad hudvård med maskinella behandlingar och djupare peeler. Jag fick jobba med långsiktiga mål och resultat sökande kunder.
 
På EM Hud och Fransar är mitt fokus just detta, hudvård med resultat. Jag har en vision och vill skapa en salong där du hittar det du sökt länge och gör detta under tiden som du samtidigt får avslappning och avstressning.

På salongen jobbar även Molly som är utbildad fransstylist. Hon utför  behandlingar inom fransförläning, lash- och browlift, spraytan och trådning. 
Hon finns på instagram @beautybymolly

Jag startade EM i septmeber 2015 då i min källare, sedan har det växt och jag har nu flyttat ut salongen till en lokal i byn. Jag växer fortfarande och driver företaget i samband med ett underbart liv som mamma. 
Tillsammans med er når jag mina mål. Tack för ert besök.

Vänliga hälsningar
Evelina 


Hört från kund

Det är så underbart och avslappnande att komma till dig.

Känner mig trygg i att du fokuserar på bra produkter och att du garanterar ditt arbete.

Evelina är så otroligt duktig, rätt person på rätt plats. Hon förstod vad jag behövde.